Για το 2018 σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία, πολλές επιτυχίες, οικογενειακή γαλήνη.

We wish you a prosperous and fruitful 2018.

Nous vous souhaitons une hereusse nouvelle annee 2018.

Wir wunschen Ihnen einen guten neue Jahr 2018.

 


 

Εκατομμύρια στρατηγικές σχεδιάζονται ετησίως, δεκάδες χιλιάδες μόνο επιτυγχάνουν: αυτές που υλοποιούνται από τους κατάλληλους ανθρώπους! 

 


  

Εργασιακή απασχόληση στην Ελβετία

Κάθε ευρωπαίος πολίτης που επιθυμεί να εργαστεί στην Ελβετία χρειάζεται τα ακόλουθα αποδεικτικά στοιχεία:

 

    • Διαβατήριο
    • Σύμβαση εργασιακής απασχόλησης
    • Μία διπλή άδεια απασχόλησης και διαμονής

 

Κάθε εργοδότης που επιθυμεί να προσλάβει κάποιον αλλοδαπό στην εταιρία του είναι υποχρεωμένος να πάρει άδεια εργασίας και παραμονής για τον εργαζόμενό του.

Διάφοροι τύποι άδειας εργασίας και παραμονής υπάρχουν ως εξής:

Άδεια τύπου Α: Εποχιακή άδεια (Saison willigung) για εποχιακή απασχόληση στον κατασκευαστικό, ξενοδοχειακό και τουριστικό τομέα, με ανώτερο όριο παραμονής 9 μήνες. Κατά μέσον όρο η άδεια είναι για 4 μήνες (η ημερομηνία εισόδου και εξόδου από την χώρα πρέπει να καθορίζονται και να τηρούνται με αυστηρότητα).

Άδεια τύπου Β: Τυπική ενός έτους άδεια, για μια συγκεκριμένη εργασία, έγκυρη για μία περιορισμένη χρονική περίοδο και με δυνατότητα επανανέωσης. Αυτή η άδεια επιτρέπει και στα μέλη της οικογένειας του εργαζόμενου να εισέλθουν στη χώρα.

Άδεια τύπου C: Μόνιμη άδεια παραμονής. Αυτός ο τύπος άδειας επιτρέπει στον κάτοχο να δουλέψει ελεύθερα σε κάθε επάγγελμα (εκτός στα ιατρικά και νομικά επαγγέλματα). Αυτή η άδεια δίνεται σε άτομα που έχουν άδεια τύπου Β για περισσότερα από 5 χρόνια, επίσης λαμβάνεται υπόψη η εθνική προσέλευση του ενδιαφερόμενου.

Άδεια τύπου G: Αυτή η άδεια δίνεται σε άτομα που δουλεύουν σε συνοριακές περιοχές γειτονικών χωρών όπως π.χ. στη Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία και Ιταλία. Άλλες επιλογές υπάρχουν όπως αίτηση για ελβετική υπηκοότητα ή διαμονή μετά τη συνταξιοδότηση στην Ελβετία, αλλά αυτές οι δυνατότητες είναι δύσκολες και συνήθως απαιτούν, ο ενδιαφερόμενος να έχει οικογένεια στην Ελβετία.

Ένας μη-Ελβετός πολίτης, χωρίς την άδεια εργασία και παραμονής δεν επιτρέπεται να πληρώνεται στην Ελβετία. Επιπλέον, οποιεσδήποτε αλλαγές στον τρόπο απασχόλησης και μετακινήσεις από νομό σε νομό απαιτούν περαιτέρω εγκρίσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Γρήγορη αναζήτηση:

 

Οι κυριότερες αγγελίες Ιανουαρίου 2018:

 

Ιατροί στη Γερμανία                    Ιατροί στη Βρετανία                 Medical Locum in Britain      Ιατροί στη Γαλλία                  Οδοντίατροι στη Γαλλία

Περισσότερα: κλικ εδώ               Περισσότερα: κλικ εδώ            Περισσότερα: κλικ εδώ         Περισσότερα: κλικ εδώ        Περισσότερα: κλικ εδώ

 

Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί            Μηχανολόγοι Μηχανικοί        Proto Support Engineer      Industrial Scada Software      Τεχνικοί Ασφαλείας

στην Ολλανδία                              στην Ολλανδία                       στην Ολλανδία                     Engineer (Holland)                  (Ελλάδα)

Περισσότερα: κλικ εδώ               Περισσότερα: κλικ εδώ             Περισσότερα: κλικ εδώ      Περισσότερα: κλικ εδώ             Περισσότερα: κλικ εδώ

 

15 Οδηγοί στη Γερμανία              Νοσηλεύτριες                            ERP Programmer                 Account Manager                    Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι

 (Βερολίνο)                                      (Βρετανία)                                  Θεσσαλονίκη                        Ξενοδοχειακού κλάδου          (Ελλάδα)

Περισσότερα: κλικ εδώ                Περισσότερα: κλικ εδώ             Περισσότερα: κλικ εδώ       Περισσότερα: κλικ εδώ           Περισσότερα: κλικ εδώ   

 

 

 

 

 

 

 


Αποκτήστε δωρεάν τον Οδηγό Συνέντευξης Υποψηφίων κατεβάζοντας το κείμενο στον υπολογιστή σας πατώντας εδώ

 

 Βρείτε ένα υπόδειγμα βιογραφικού σημειώματος πατώντας εδώ

 


 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-60179004-1